Despre noi

Royal Avenue este o formatie pop rock/electro, care se remarca prin alegerea unui repertoriu dinamic cu un sound modern, fara teama de a interpreta piesele intr-un mod unic, personal.

Componenta trupei este alcatuita din 6 tineri plini de entuziasm, ambitiosi si pasionati de muzica si arta in general, fiecare avand un trecut bogat atat in privinta studiilor de specialitate cat si in privinta colaborarilor pe plan muzical.

Royal Avenue din Cluj-Napoca aduce un plus de valoare pe piata muzicii live, valoare exprimata prin: prospetimea sound-ului, adaptabilitatea repertoriului, energia pozitiva degajata si imaginea corespunzatoare unei atmosfere de spectacol. Formatia se potriveste perfect pentru orice tip de eveniment privat, nunta, botez sau orice alt party. Distractia e garantata si muzica e 100% live.

Faceti cunostinta cu membrii trupei Royal Avenue!

CATALIN Marian – voce, chitara acustica

Absolvent al Scolii Populare de Arta “Tudor Jarda”, Cluj-Napoca, sectia Canto – Muzica Usoara si licentiat in Marketing, in cadrul FSEGA. Catalin a pasit de tanar pe scene mari, atat din tara cat si din strainatate, castigand numeroase premii la festivalurile la care a participat, in calitate de solist vocal.

A studiat in particular pianul, instrument cu care s-a acompaniat de-a lungul anilor, iar in ultimii ani a inceput sa studieze chitara acustica. Vocea lui este caracterizata ca fiind una sensibila dar plina de vitalitate si caldura. Este pasionat de tehnologie, de design si se declara fan sporturi extreme.

DIANA Culic – voce

Diana este absolventa a Scolii Populare de Arta „Todor Jarda” din Cluj-Napoca si licentiata in Management. Pasionata de muzica din copilarie, Diana obisnuia sa cante hiturile marilor artisti precum Mariah Carey, Queen sau Michael Jackson la o varsta la care inca nu intelegea bine nici limba romana. Se caracterizeaza ca fiind o fire curajoasa, vesela, optimista si foarte ambitioasa.

Diana compune muzica de mica, prima melodie scriind-o la varsta de 8 ani. Nu se vede facand altceva decat muzica, fiind dedicata in totalitate acestei arte. De asemenea, ii place compozitia literara, avand peste 300 poezii proprii, iubeste animalele si prefera cartile in locul filmelor.

RAZVAN Rotis – tobe

TBA

CRISTI Cente – pian, sintetizator

Studiaza muzica de la varsta de 7 ani si a absolvit Academia de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj, sectia pian. A urmat cursuri de maiestrie in arta pianistica in Ungaria, Olanda si Elvetia. A castigat numeroase premii la concursurile de pian nationale si internationale. A colaborat cu numeroase trupe, iar abilitatile lui sunt deosebite in ceea ce priveste compozitia, orchestratia, inregistrarile de studio.

Este micul geniu al trupei, avand auz absolut si cantand la mai multe instrumente (pian, saxofon, chitara, bas, tobe).

OVIDIU Matei – chitara electrica

Ovidiu a fost elev al Scolii Populare de Arta “Tudor Jarda”, Cluj-Napoca, specializarea Chitara Clasica si a studiat Finante si Banci, in cadrul FSEGA. Atent la detalii si creativ, Ovidiu este cunoscut ca fiind un om calm, bine-dispus, adept al echilibrului, atat in muzica cat si in viata de zi cu zi.

Atras de frumusetea si complexitatea sunetului de chitara inca din copilarie, Ovidiu a optat pentru muzica in ultimii ani mai ales, cand a decis sa lase deoparte afacerea familiei si sa se dedice chitarii in totalitate. Isi aloca o mare parte din zi studiului si dezvoltarii proprii, considerand ca muzica este un domeniu in care intotdeauna mai exista ceva de invatat. Fire complexa si boema, este pasionat de poezie, citeste mult si isi apreciaza prietenii, alaturi de care se simte cel mai bine.

MIHAI Iliesiu – chitara bass

Absolvent al Liceului de Muzica “Tudor Jarda” din Bistrita si al Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Mihai este cel mai tanar membru al trupei Royal Avenue si se bucura de un portofoliu relevant, participand la numeroase festivaluri, concursuri si concerte nationale si internationale. De asemenea, pe Mihai l-ati putut vedea la mai multe emisiuni televizate, de la diferite posturi nationale.

Carismatic si cu simtul umorului, Mihai este un om amabil, deschis si ambitios. Este foarte atent la imaginea lui, acorda timp suficient detaliilor, fiind convins ca un artist adevarat trebuie sa fie un intreg pachet de talent, frumusete si o stare de spirit excelenta.

© Royal Avenue. All rights reserverd